הסיפור שלנו

אקיקו סושי בר -  מוסד קולינרי בתל אביב, מאז שנת 2006, המביא את הטעמים והאווירה האותנטית של הרחוב והשוק היפני לישראל. במרכז הבר עומדת אקיקו בן צבי, סושי-שף יפנית מקוממוטו, שעלתה לישראל בשנות התשעים בעקבות אהבה גדולה. 

אקיקו מביאה עמה את הצניעות, התרבות והמסורת של המטבח היפני – מנות יפניות קלאסיות, צ'יראשי,  סשימי, ניגרי, אינארי, הוסומאקי, פוטומאקי טמאקי ועוד לצד עדכוני גרסה לחך הישראלי. 

בחומרי הגלם תוכלו למצוא גם דגים מיוחדים, אטריות ביצים ועמילן, אצות ייחודיות, צלופחים, מוצרים וגלם ביבוא אישי לצד מנעד יינות וסאקה עשיר. 

האווירה האינטימית והישיבה סביב הבר מעניקה לסועדים תחושה של  אותנטיות אמיתית כמו ברחוב הומה אדם ביפן. אקיקו סושי בר הינו מוקד משיכה עבור חובבי קולינריה יפנית ולקוחות קבועים, המעריכים את השילוב הייחודי של המסורת היפנית עם טאץ׳ ישראלי מקומי.

אקיקו נמצאת במרכז שוסטר ברמת אביב ג', מאופיינת בעיצוב מינימליסטי של האדריכל מיכאל אזולאי, המרחב האינטימי מכיל 15 מקומות ישיבה בפנים ומשרה את האווירה של הטברנות היפניות (איזקאיה) של טוקיו.

לאקיקו שירות משלוחים וקייטרינג לכל סוגי האירועים וסגנונות האירוח. 

לאחרונה השקנו JO BOKO - קופסת האירוח שלנו שלנו וניתן להזמינה, היא מכילה בפנים את כל הגן עדן היפני :-)